Cropped jeans

Inhoudsopgave

Ben jij ook zo gek op broeken? Dan mag deze broek absoluut niet ontbreken in jouw kledingkast! Jeans zijn namelijk zo ontzettend populair, dat er tal van verschillende varianten verkrijgbaar zijn. Zo is er altijd een jeans die past bij jou stijl, uiterlijk en lichaamsbouw. De trend van dit moment zijn de Cropped Jeans. Voor velen misschien nog wat onbekend, maar een must have voor iedere modeliefhebber. In dit artikel gaan we verder in op wat nu een cropped jeans is en hoe je deze het beste kunt dragen.

Wat is een cropped jeans?

Zoals het woord het eigenlijk al doet verklappen is de cropped jeans een ‘kortere’ broek. Waar een spijkerbroek doorgaans tot over de enkels komt, is dat bij deze broek niet het geval. Deze broek komt namelijk net iets boven de enkels. Dit is normaal gesproken hoog water, maar bij deze jeans hoort het! Het voordeel aan deze jeans is, is dat je ze in allerlei verschillende varianten kunt krijgen. Zo kun je zowel een Skinny al regular jeans krijgen in een cropped variant. Dit betekent namelijk enkel de lengte van je broek.

Hoe kun je een cropped jeans dragen?

In principe is deze jeans geschikt voor iedereen, dat komt doordat je zelf kunt bepalen welke pasvorm je kiest. Vooral met een paar stoere sneakers zorgt de cropped jeans voor de perfecte look voor zowel jong als oud. Vooral tijdens de warme maanden, is het bij uitstek geschikt om je enkels te voorzien van af en toe een zuchtje wind.

Welke jeans past bij mij?

Het grote voordeel aan de cropped jeans, is dat ze verkrijgbaar zijn in allerlei verschillende pasvormen. Voel jij je bijvoorbeeld niet op je gemak in een Skinny jeans, dan kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor een regular pasvorm. Zo weet je namelijk altijd zeker dat je broek fijn zit, want laten we eerlijk zijn. Een broek die niet fijn zit voel je je vaak ook een stuk minder zeker in. Dus om te voorkomen dat jij kiest voor een broek die niet goed zit, is het verstandig vooraf goed te bepalen wat nu jouw smaak is.