Skinny jeans in de sale

skinny jean in de sale

Inhoudsopgave

Voor je nieuwe skinny jeans wil je natuurlijk de beste prijs betalen. Een mooie broek mag best wat kosten, maar het is nog fijner om deze in de sale te kopen. Goed om daar om te weten wanneer alles in de sale is, zodat je altijd de meest voordelige prijs betaald voor je  skinny jeans.  Per jaar zijn er een bepaald aantal momenten wanneer bijna alle winkels sale hebben, deze momenten gaan we voor je onder elkaar zetten zodat je weet wanneer je het beste kunt gaan shoppen.

Seizoenswissel

Bij de ingang van een nieuw seizoen wordt er bijna altijd een sale gehouden bij kledingwinkels en webwinkels op de kleding van het seizoen daarvoor. In april is daarom vaak een sale voor winterkleding, logisch ook want er zal dan minder vraag zijn naar winterkleding en meer vraag naar zomerkleding. Hetzelfde geldt voor de maand oktober, wanneer omgekeerde geldt. Mensen kijken weer naar de winterkleding, waardoor de zomerkleding in de sale is.

Voor skinny jeans zijn dit perfecte momenten om te gaan shoppen, doordat skinny jeans eigenlijk het hele jaar gedragen kunnen worden. Toch worden skinny jeans, broeken en andere heren of dames kleding vaak allemaal in de sale aangeboden, zodat er zoveel mogelijk mensen de winkel in komen en hopelijk dan ook nog een setje kleding meenemen van het seizoen daarvoor.

Feestdagen

Rondom feestdagen wordt ook vaak een sale gehouden. Hierbij is de decembermaand het bekendste, maar ook rondom Black Friday zijn er vanzelfsprekend veel kortingsacties. Hoewel je rond de feestdagen ook kleding voor de feestdagen koopt en winkels in principe dus de volle prijs kunnen vragen, is er dan zoveel concurrentie tussen winkels waardoor ze elkaar aansteken om toch kleding in de sale te verkopen.

Folderacties

Daarnaast hebben winkels door het hele jaar vaak bepaalde artikelen in de sale via de ouderwetse folderacties. Op die manier willen winkels extra bezoekers trekken om zoveel mogelijk kleding te verkopen. Dit is vooral handig wanneer je op zoek bent naar een specifiek merk skinny jean, je kunt dan de winkels die dat merk verkopen in de gaten houden en zo op het juiste moment de skinny jeans in de aanbieding of sale kopen.