Inhoudsopgave

De Skinnyjeans, waar het eerst een taboe was deze als man te dragen, is hij niet meer weg te denken uit het hedendaags straatbeeld. De Skinnyjeans kenmerkt zich door de dunne broekspijpen en nauwe aansluiting. De bekendste skinnyjeans wordt uiteraard gemaakt van denim. Vaak zien we dat er nog een extra percentage elastaan wordt toegevoegd. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat broek nauw aansluit, maar ook rek heeft en jij zo je skinnyjeans eenvoudig over je voeten kunt trekken. Ook zien we wel eens dat er wordt gekozen voor een ritssluiting aan de onderkant van de pijpen. Dit is natuurlijk niet comfortabel wanneer je hogere schoenen aantrekt.


Superdry skinny jeans

  • Original & Vintage model met 5 verschillende kleuren
  • Keuze uit meer dan 50 verschillende dames modellen van Superdry
  • Goede beoordeling van klanten
  • Betaal achteraf met Klarna
  • Rechtstreeks bij Superdry zelf bestellen
  • Gratis retourneren en gratis verzenden


Superdry

Superdry is een toonaangevend merk op het gebied van mode. Het merk staat voor spannend en modern. De producten van Superdry zijn kwalitatief hoogwaardig en kenmerken zich door de vintage invloeden gecombineerd met Japanse graphics die worden gecombineerd met de Engelse stijl. Vaak zien we dat er wordt gekozen voor een authentieke wassing die zorgt voor de vintage look. Superdry is niet alleen een enorm merk in Nederland, maar in bijna de hele wereld zijn ze vertegenwoordigd. Zo zijn ze te vinden in ruim 45 landen, met meer dan 500 locaties. Alleen al in Engeland vind je bijna 150 zelfstandige locaties. Naast deze fysieke locaties zijn is ook de webshop beschikbaar in allerlei verschillende talen en verzenden ze hun producten naar maar liefst 100 verschillende landen. Kortom, een merk om serieus te nemen dus!

Kleding van Superdry

Zoals eerder aangegeven staat Superdry voor stoer, spannend en ook uitdagend. Daar past natuurlijk de skinnyjeans van Superdry perfect bij. De nauwe aansluiting zorgt voor een moderne en stoere look. Zo vind je niet alleen te gekke skinnyjeans voor vrouwen, maar ook voor mannen zijn ze goed vertegenwoordigd. Combineer de jeans met een stoere sneaker en bijpassende polo, blouse of T-shirt en je outfit is compleet. Het voordeel aan deze jeans ten opzichte van een normale jeans, is dat hij altijd de juiste pasvorm heeft. Waar normale spijkerbroeken de neiging hebben, door het ontbreken van elastaan uit te rekken, is dat hier niet het geval. Zo kun jij in lengte van jaren optimaal genieten van jouw favoriete skinnyjeans van Superdry.

Shop Superdry Dames skinny jeans

Shop Superdry Heren skinny jeans