Skinny jeans

Inhoudsopgave

Waar het voor de meesten voor mannen lang een taboe is geweest, zien we ze steeds vaker voorbijkomen. We hebben het dan natuurlijk over de Skinny Jeans. Dat vrouwen deze broeken dragen, dat is alom bekend. Door de prachtige pasvorm sluit deze broek perfect aan op je lichaam. Vraag jij je af wat een Skinny jeans nu eigenlijk is, dan is het raadzaam verder te lezen. In dit artikel leggen we je namelijk exact uit wat het is, de verschillende soorten Skinny jeans en of het iets voor jou is.

Wat is een Skinny Jeans?

Dat deze broek niet meer weg is te denken uit het hedendaagse straatbeeld, dat is je inmiddels wel bekend. Of het nu gaat om mannen, vrouwen of kinderen, de Skinny jeans is immens populair. Deze broek kenmerkt zich door de directe aansluiten op je benen. Deze broeken worden gemaakt van een spijkerstof met elastaan. Dit zorgt ervoor dat je broek altijd perfect aansluit en niet gaat ‘slobberen’. Het voordeel aan deze broek, is dat je hem bij allerlei verschillende gelegenheden kunt dragen. Zo kun je hem prima dragen tijdens je dagelijkse bezigheid, maar ook tijdens een bijzondere gelegenheid. Kortom, perfect voor iedere gelegenheid.

Verschillende soorten Skinny Jeans         

Binnen de collectie Skinny jeans kennen we eigenlijk twee soorten, de Skinny jeans en de super Skinny jeans. Zoals het woord het eigenlijk als zegt, is de super Skinny net een stukje strakker dan de ‘normale’ Skinny jeans. Vaak zien we dat deze jeans wordt gekozen door vrouwen. Toch zien we ook steeds vaker dan mannen de keuze maken voor de Super Skinny Jeans.

Past een Skinny Jeans bij mij?

In principe kan iedereen een Skinny Jeans dragen. Door de stretch, rekt hij in basis altijd mee. Toch kan het zijn dat jij jezelf niet helemaal comfortabel voelt wanneer je deze broek draagt. Vooral wanneer je wat dikkere bovenbenen hebt, dan kan het zijn dat jij doordat jij je dijen dan accentueert je niet helemaal prettig voelt. Bij het dragen van kleding is het van belang dat jij jezelf hier goed in voelt. Wanneer jij je namelijk niet comfortabel voelt in je kleding, dan zie je dat terug in je uitstraling.